AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yatak atmak

Kahve falında eski yatak atmak

Kahve falında eski yatak atmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kötü günlerin arkada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski yatak atmak gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Kahve falında eski yatak atmak çok büyük zorluklar atlatacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Kahve falında yatağını atmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında yatağa atmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işarettir.

Kahve falında yatak atmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden yatak atmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, alım gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yataktan atmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulur.

Kahve falında yatağı çöpe atmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağı dışarı atmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir