AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa atmak

Kahve falında yatağa atmak

Kahve falında yatağa atmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa atmak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında yatak atmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağını atmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski yatak atmak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yataktan atmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden yatak atmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Kahve falında yatağa atmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında yatağı çöpe atmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında yatağı dışarı atmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir