AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağını atmak

Kahve falında yatağını atmak

Kahve falında yatağını atmak kafasını rahatlatacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağını atmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında evden yatak atmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağı dışarı atmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine işarettir.

Kahve falında eski yatak atmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, aile içinde husumet gelişeceğine işarettir.

Kahve falında yatağını atmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, epey bir zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yatağa atmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yataktan atmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işarettir.

Kahve falında yatağı çöpe atmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalettir.

Kahve falında yatak atmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir