AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağı dışarı atmak

Kahve falında yatağı dışarı atmak

Kahve falında yatağı dışarı atmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağı dışarı atmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında yatağı dışarı atmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında dışarıya yatak sermek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıda yatak görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi dışarı atmak eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında birini dışarı atmak onunla yeniden kavuşacağına, eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı dışarı atmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare dışarı atmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir