AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan tavası görmek

Kahve falında patlıcan tavası görmek

Kahve falında patlıcan tavası görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcan tavası gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında patlıcan tavası görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, rızkın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada ekmek kızartmak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık tava görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavada yumurta kırmak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, büyük sıkıntıları olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tava yakmak rahata kavuşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Kahve falında yumurta tavası görmek isteklerini yerine geleceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada yemek pişirmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada patates kızartmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir