AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava temizlemek

Kahve falında tava temizlemek

Kahve falında tava temizlemek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işlerinde verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında tava temizlemek gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında tava temizlemek büyük bir ferahlama yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere tava almak hayatında yeni ufuklar açacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tava çalmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çelik tava görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işinden ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında tavada yumurta görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında midye tava yemek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavada balık kızartmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir