AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye kağıt para vermek

Kahve falında anneye kağıt para vermek

Kahve falında anneye kağıt para vermek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hoş olaylar yaşayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye kağıt para vermek gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Kahve falında anneye kağıt para vermek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneden kağıt para almak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak yokluk içine gireceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdan içinde kağıt para görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, daima secde ve şükür edeceğine işarettir.

Kahve falında kağıt para saklamak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kağıt para çaldırmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir