AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüden kağıt para almak

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak hayır işleri ile uğraşılacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Kahve falında ölüden kağıt para görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden kağıt para almak kazancındaki verimliliğin artacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye kağıt para vermek kişinin başarılarının artacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden kağıt para almak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa rivayet eder.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kağıt para görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir