AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski şirketini görmek

Kahve falında eski şirketini görmek

Kahve falında eski şirketini görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, yeni bir semte taşınılacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski şirketini gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında eski şirketini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şirket ismi görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şirket kurmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şirketten ayrıldığını görmek gönlünce harcama yapmasına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işarettir.

Kahve falında çalıştığı şirketi görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şirket satın almak sevinç gözyaşları döküleceğine, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında şirket arabası görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, isteklerinize kavuşacağınıza inanılır.

Kahve falında şirket sahibi olmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir