AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirket ismi görmek

Kahve falında şirket ismi görmek

Kahve falında şirket ismi görmek kulluk derecesinin artmasına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, mal mülk kazanacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında şirket ismi gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında şirket ismi görmek yeni bir ortama gireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şirket arabası görmek kısa süre içinde engelleneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şirket patronu görmek fakirlerin güleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şirket müdürünü görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, işlerin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında çalıştığı şirketi görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında şirket satın almak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında şirketin battığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şirketten ayrıldığını görmek anlaşmazlıkların biteceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir