AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirket kurmak

Kahve falında şirket kurmak

Kahve falında şirket kurmak psikolojik sorunların geride kalacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şirket kurmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında şirket kurmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında şirket sahibi olduğunu görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında şirket görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski şirketini görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şirket arabası görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında şirket ismi görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şirket patronunu görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında şirket patronu görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir