AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle zina etmek

Kahve falında eski sevgiliyle zina etmek

Kahve falında eski sevgiliyle zina etmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, iş için gurbete gidileceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle zina etmek gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Kahve falında eski sevgiliyle zina yapmak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle zina etmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle zina yapmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisini gülerken görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye ağlamak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir