AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle zina yapmak

Kahve falında sevgiliyle zina yapmak

Kahve falında sevgiliyle zina yapmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Kahve falında sevgiliyle zina yapmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle zina yapmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ablayla zina yapmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayla zina yapmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınıyla zina yapmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşiyle zina yapmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kızıyla zina yapmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir