AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye ağlamak

Kahve falında eski sevgiliye ağlamak

Kahve falında eski sevgiliye ağlamak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye ağlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kazancın çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle ağlamak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak ömür boyu başarılı olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle ağlamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisi için ağladığını görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin ağladığını görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye ağlamak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir