AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisini gülerken görmek

Kahve falında eski sevgilisini gülerken görmek

Kahve falında eski sevgilisini gülerken görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, işinde yükseleceğine, geçineceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisini gülerken gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliye gül vermek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi gülerken görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi gülerek görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini gülerken görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi güleryüzlü görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye gül görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden kırmızı gül almak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aynı karşılığı alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşini gülerken görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir