AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yüzmek

Kahve falında eski sevgiliyle yüzmek

Kahve falında eski sevgiliyle yüzmek huzura ve rahata kavuşacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzdüğünü görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle havuzda yüzmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle yüzmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, geçim derdinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle denizde yüzmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir