AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha fazla kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzdüğünü görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, parasının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek güzel ameller işleyeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle denizde yüzmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle denize girmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi denizde görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir