AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle yüzmek

Kahve falında sevgilisiyle yüzmek

Kahve falında sevgilisiyle yüzmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, adını işiyle duyuracağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, riske atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle yüzmek gördüyseniz:

  • Her şeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzdüğünü görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle havuzda yüzmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle denizde yüzmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle yüzmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir