AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek

Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek

Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, masa başı bir işe girileceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle denizde yüzmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, başka işler deneyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle denizde yüzmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde sevgiliyle yüzmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz görüp yüzmek şifa ve moral bulacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Kahve falında köpüklü denizde yüzmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çok dalgalı denizde yüzmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun denizde yüzdüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında çok güzel bir denizde yüzmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir