AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yüzleşmek

Kahve falında eski sevgiliyle yüzleşmek

Kahve falında eski sevgiliyle yüzleşmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, daima önüne bakacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzleşmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzleşmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında korkularla yüzleşmek haneye nifak gireceğine, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle yüzleşmek çıkmaza gireceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elini tutmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi sana bakarken görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, herkesin desteğinin alınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde bulunmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin sevgilisi olduğunu görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, açların doyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir