AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sinemaya gitmek

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, büyük zararlara uğrayacağına, hayatının başarılarla dolacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında sinema gitmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla sinemaya gitmek bir anda yükseleceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek elde edilen nasibin artacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle sinemaya gitmek çok büyük çaba sarf edeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sinemaya gitmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir