AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle sinemaya gitmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle sinemaya gitmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sinema gitmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşla sinemaya gitmek borçların kısa sürede kapanacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir