AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek daha çok iş yapacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Kahve falında arkadaşla sinemaya gitmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle sinemaya gitmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında sinema gitmek çok hayırlı günler görüleceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, de zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sinemaya gitmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir