AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinema gitmek

Kahve falında sinema gitmek

Kahve falında sinema gitmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, helal kazanç elde edileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, zahmet veren işlerin artacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına işarettir.

Kahve falında sinema gitmek gördüyseniz:

  • Taşınmak, evi yenilemek veya evi güzelleştiren alışverişler yapmak sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında sevdiğinle sinemaya gitmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sinemaya gitmek çok daha fazla adım atacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle sinemaya gitmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinema gitmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle sinemaya gitmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla sinemaya gitmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle sinemaya gitmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla sinemaya gitmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir