AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sarılmak

Kahve falında eski sevgiliyle sarılmak

Kahve falında eski sevgiliyle sarılmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yeni işlere girileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda mevcut durumunuzda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarıldığını görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle sarıldığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisine sarıldığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle sarılmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir