AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle sarılmak

Kahve falında eski sevgilisiyle sarılmak

Kahve falında eski sevgilisiyle sarılmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp ağlamak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, borçlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisine sarılmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılarak görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak yükünün azalacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisine sarıldığını görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir