AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak sorun üstüne sorun yaşanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yakın zamanda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp uyumak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, maddi gücünü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp uyumak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir