AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle iyi olmak

Kahve falında eski sevgiliyle iyi olmak

Kahve falında eski sevgiliyle iyi olmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, büyüyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle iyi olmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliyle iyi olmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi iyi görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle iyi olduğunu görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işarettir.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, esenliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye gülmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi otobüste görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir