AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi iyi görmek

Kahve falında eski sevgiliyi iyi görmek

Kahve falında eski sevgiliyi iyi görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, geleceğinin parlak olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, işinde en iyisi olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi iyi gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle iyi olmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi iyi görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle iyi olduğunu görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek gelirinin garanti olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek kişinin şansının artacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye kahve pişirmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir