AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye gülmek

Kahve falında sevgiliye gülmek

Kahve falında sevgiliye gülmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, karşılıksız bırakmayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye gülmek gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye gülmek güçlendikçe güçleneceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hem işinde başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin güldüğünü görmek doğru adımlar atacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye gülmek istediği herşeye sahip olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin güldüğünü görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, güç ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle gülmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin gülmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir