AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle gülmek

Kahve falında sevgilisiyle gülmek

Kahve falında sevgilisiyle gülmek mali krize gireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle gülmek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin güldüğünü görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle gülmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, durgun giden işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye gülmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin güldüğünü görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye gülmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir