AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin güldüğünü görmek

Kahve falında sevgilinin güldüğünü görmek

Kahve falında sevgilinin güldüğünü görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, başarılarının katlanacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgilinin güldüğünü görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye gülmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye gülmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yapılan hataların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin güldüğünü görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle gülmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir