AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle gezmek

Kahve falında eski sevgilisiyle gezmek

Kahve falında eski sevgilisiyle gezmek dertleşerek moral bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle gezmek gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle gezmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle gezmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle gezdiğini görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski arabayla gezmek yeni alanlara yöneleceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski evde gezmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla gezmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle gezdiğini görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir