AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi terk etmek

Kahve falında sevgiliyi terk etmek

Kahve falında sevgiliyi terk etmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi terk etmek gördüyseniz:

  • Hukuki, kurumsal, kuralları içeren veya finansal konulara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edilmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edildiğini görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin terk ettiğini görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini terk etmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, evlenme yolunda adım atacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi terk etmek kara kara düşüneceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgili terk etmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir