AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edilmek üzüleceğine ve hastalanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edildiğini görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, keyfin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından terk edilmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, pişmanlığa işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir