AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi sormak

Kahve falında eski sevgiliyi sormak

Kahve falında eski sevgiliyi sormak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, vaaz ve nasihate, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, zorlukların aşılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sormak gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hesap sormak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi sormak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye hesap sormak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye soru sormak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında yer sormak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cine soru sormak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine adres sormak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir