AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sormak

Kahve falında yer sormak

Kahve falında yer sormak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına inanılır.

Kahve falında yer sormak gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Kahve falında yer sormak fal sahibinin de çok mutlu olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yer sormak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında çok soru sormak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey sormak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işarettir.

Kahve falında ölüye soru sormak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sormak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cine soru sormak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir