AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine adres sormak

Kahve falında birine adres sormak

Kahve falında birine adres sormak heveslerinin de azalacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, hasret gidereceğine, fakirliğinin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine adres sormak gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında birine adres sormak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında adres sormak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıda adres yazmak yüzünün hep güleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında adres aradığını görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulur.

Kahve falında ev adresi vermek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aradığı adresi bulamamak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında adres kaybetmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bir adres aramak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir