AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin babasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin babasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin babasını görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin babasını gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Kahve falında eski sevgilisinin babasını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek borçlarının kapanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi ve babasını görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin babasını görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında babanın eski evini görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında eski baba evini görmek insanlardan uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir