AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden haber almak

Kahve falında eski sevgiliden haber almak

Kahve falında eski sevgiliden haber almak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden haber almak gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliden haber almak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, geri planda kalacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden haber beklemek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinden haber almak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili hakkında haber almak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin haberini almak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber almak herkesin önünde olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir