AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca giderken ölmek

Kahve falında hacca giderken ölmek

Kahve falında hacca giderken ölmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında hacca giderken ölmek gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında hacca giderken ölmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hacca giderken görmek maddi anlamda zarar edeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını hacca giderken görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu hacca giderken görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birini hacca giderken görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, malının ve kazancının tam olacağına delalettir.

Kahve falında annesini hacca giderken görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında birini hacca giderken görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir