AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin adını duymak

Kahve falında eski sevgilinin adını duymak

Kahve falında eski sevgilinin adını duymak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, işlerin yoluna sokulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin adını duymak gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir.

Kahve falında eski sevgilinin adını duymak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin adını duymak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin adını görmek duygularının karşılıklı olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi duymak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak çektiği zorlukların biteceğine, huzur ve şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hayırlı terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir