AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle yatmak

Kahve falında annesiyle yatmak

Kahve falında annesiyle yatmak yüceltileceği sözler duyacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında annesiyle yatmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Kahve falında ölü anneyle yatmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin dizine yatmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle yatmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle yatmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, insanları kıracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin yanına yatmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yüzünde güller açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle yatmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle yatmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir