AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin yanına yatmak

Kahve falında ölmüş annenin yanına yatmak

Kahve falında ölmüş annenin yanına yatmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, biraz dinleneceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annenin yanına yatmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Kahve falında ölmüş annenin yanına yatmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek yan yana yatmak ekmeğinin verimli olacağına, kazancının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yanına yatmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalettir.

Kahve falında erkekle yan yana yatmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında yan yatmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yanına yatmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yan yana yatmak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir