AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin dizine yatmak

Kahve falında annenin dizine yatmak

Kahve falında annenin dizine yatmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine alamet eder.

Kahve falında annenin dizine yatmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kararlar söz konusu olabilir.

Kahve falında annenin dizine yatmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin dizine yatmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin dizinde yatmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, sorunlarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin dizine yatmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dizinde yatmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin dizine yatmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dizine yatmak sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir