AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Kahve falında eski eşinin sevgilisini görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin arabasına binmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, saygınlığa delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kardeşini görmek pek az kazanç getireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden sigara almak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek fal sahibinin işlerinin açılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi hasta olarak görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir