AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinin sevgilisini görmek

Kahve falında eski eşinin sevgilisini görmek

Kahve falında eski eşinin sevgilisini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski eşinin sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında eşin eski sevgilisini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, zenginliğinin süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi eşiyle görmek canlanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin eski eşini görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin eşini görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşi sevgilisiyle görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına delalet eder.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin eski eşini görmek enerjisini toplayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve eşini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir