AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek başarıya giden yolların açılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek çok iyi giden işlerin duracağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden mesaj geldiğini görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj almak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye mesaj atmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir