AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilide yüzük görmek

Kahve falında eski sevgilide yüzük görmek

Kahve falında eski sevgilide yüzük görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilide yüzük gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yüzükle görmek elinin darlık içinde kalacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilide yüzük görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden yüzük görmek sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin elinde yüzük görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir