AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle ağlamak

Kahve falında eski sevgilisiyle ağlamak

Kahve falında eski sevgilisiyle ağlamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, ticaretinin hızlanacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle ağlamak gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak o şekilde bir çözüm bulacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili için ağlamak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisi için ağlamak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çok iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgili karşısında ağlamak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp ağlamak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak kızı olanların da gelin edeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle ağlamak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, gelirinden yana memnun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir